Відгуки

Повернутися

Овідіу Тарбук - учасник семінару для шеф-кухарів на Алясці, переможць конкурсу «Морепродукти Аляски у традиційній румунській кухні»

Відомий румунський шеф-кухар, учасник освітнього семінару для шеф-кухарів на Алясці, переможець конкурсу «Морепродукти Аляски у традиційній румунській кухні».

Раніше я не працював із диким лососем чи минтаєм Аляски. Зараз я можу сказати, що я віддаю перевагу морепродуктам з Аляски. Якісні інгредієнти – ключ до успіху.

Дуже мало хто знає, як відрізнити дикого лосося від фермерського. Я думаю, що наша робота, як шеф-кухарів, розповісти нашим гостям про користь дикої риби, про її відмінність від фермерської, її особливий смак, користь для здоров’я та про те, як наш вибір впливає на природу.

Дикий лосось має набагато щільніше м’ясо і нежирну текстуру, а також багатший смак. Це недивно, що він живе в дикій природі в холодних і чистих водах океану.

www.instagram.com/ovidiutarbuc

Новини та події

Лососева путина на Алясці 2022. Результати

19.09.2022
У 2022 загальний вилов дикого лосося на Алясці склав 153 мільйони риб. Це 96% від прогнозу, складеного Департаментом полювання та рибальства Аляски до початку сезону. Ул...

Вітаємо з днем дикого лосося аляски

10.08.2022
Згідно з попереднім прогнозом, на Алясці цього року мають виловити понад 190 мільйонів лососевих риб. Дикий лосось є важливою частиною економіки, культури, екосистеми та ...

Дика природа Аляски LIVE

10.07.2022
На Алясці водиться близько 140 000 бурих та чорних ведмедів. І вони дуже люблять ласувати лососем, що йде на нерест. Торкніться дикої природи Аляски, подивившись наживо т...